Yaz İçin İdeal, Pratik Dekorasyon Fikirleri

Yaz İçin İdeal, Pratik Dekorasyon Fikirleri

Yaz İçin İdeal, Pratik Dekorasyon Fikirleri

Yaz İçin İdeal, Pratik Dekorasyon Fikirleri

    Yaz mevsiminin gelişiyle insan psikolojisi de mevsimlik bir değişim yaşayarak enerji depolanmaları artmaya başladı. Yaz mevsimi ruhumuzu yenilemekle kalmayıp sırayı ev dekorasyon değişimine kadar getirdi. Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte yaz ayı için hazırlıklar da başlayıverdi. Yazın güzelliğini evinize yansıtmak için pratik ve kullanışlı dekorasyon fikirleri oldukça işine yarayacak -Alfemo, evlere yaz havasını getirmekle birlikte bazı dekorasyon önerilerinde de bulundu Yeni evlenecek çiftlere ve evine yen bir hava katmak isteyenlere pratik ve oldukça kullanışlı fikirler veriyor-

  Yazın esintisini, neşesini, enerjisini evinizde de hissedebilmeniz için yaz hazırlığına başlamanızın vakti geldi. Evinizde uygulayacağın ufak tefek dokunuşlar sayesinde içinizdeki bu enerjiyi evinize de taşıyabilirsiniz.

Kullanışlı ve Pratik Dekorasyon Fikirleri

  İlk olarak evinizi değiştirmeye duvar renginizi değiştirmekle başlayın. Yaz mevsiminin simgesi haline gelmiş rengârenk, cıvıl cıvıl renklerle hem mobilyalarınızın eve verdiği hava değişecek hem de eviniz olduğundan daha büyük ve ferah bir görüntüye kavuşacaktır. Ardından kışın koltuklarınızın üzerinde kullanmış olduğunuz kadife kumaşların yerine yaz renklerinden oluşan ferah bir keten kumaşla koltuklarınızı giydirebilirsiniz. Bilhassa yazın evinize renk katacak çiçeklerinizi saksı ve vazolarınızı kullanarak mis gibi kokularla evinizdeki havayı değiştirebilirsiniz. Dekorasyon amaçlı aksesuarlar yardımıyla evinizde tıpkı bir yaz esintisine kavuşabilirsiniz. Kış dolayısıyla tercih ettiğiniz koyu renk zigonlar yerine deniz kabuğu, cam gibi organik türden malzemeleri kapsayan aksesuarlar kullanabilirsiniz. Evinizde mümkünse bu aylarda renkli perdeleri tercih edin. Perdelerinizin renkli olması yaşam alanınıza enerji katacaktır. Son olarak halı yerine kilim tercihi bu mevsim için en uygunu olmaktadır. Balkon ve bahçe alanlarında zamanın daha fazla harcandığı bu mevsimde burada geçirilen zamanı daha keyifli hale getirebilmek için mobilyalarda ve aydınlatmalarda da değişime gidebilirsiniz. Aydınlatmalarda renkli fenerler, mobilyalarınızda da açık renkleri tercih edebilirsiniz. Kışın sıklıkla kullandığınız şöminenize de artık ihtiyacınızın kalmadığını hatırlatmak isteriz. Şöminenize de uygulayacağınız renkli aydınlatmalar sayesinde odanıza renk katabilirsiniz.

Yaşam alanımızdaki mobilyalar ruhumuzdaki enerjiyi yansıtır. Mobilyaları özel temizlik malzemeleri ile silmeli ve özel yağ ile yağlamalıyız. Böylece hem sağlıklı, hem de daha dayanıklı mobilyalara sahip olacağız.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler