Yanlış Bilinen Bazı Feng Shui İnanışları

Yanlış Bilinen Bazı Feng Shui İnanışları

Yanlış Bilinen Bazı Feng Shui İnanışları

Yanlış Bilinen Bazı Feng Shui İnanışları

1) Yanlış: Kapıları Kırmızıya Boyayın

Doğru: Her tür kapıyı kırmızıya boyamanız size yardımcı olmayacaktır. Kırmızı ön kapı için uğurludur ve de yönü önemlidir. Aslında bu felsefede renkler yönlere özel haldedir. Bu sebeple kapınızı boyamanız için önce bir uzmana danışmanız iyi olur.

2) Yanlış: Her şey iç mekan ve estetik hakkındadır.

Doğru: Feng Shui ile ilgili olan en büyük efsane budur. Size refah ve de gelişme getirecek en iyi sonuçlar sizi çevrelemiş olan eşyalara uyum getirmelidir. Bu da sanat evinizi illa estetik güzelliğe getirmek değildir. Çevrenizdeki eşyaların size pozitif enerji yayması yeterli olacaktır.

3) Yanlış: Feng Shui Bir Dindir

Doğru: Bu felsefe asla bir inanış ya da din değildir. Sadece üzerinde düşünülmesi gereken bir olgudur. Eşyaların ne şekilde ayarlanması gerektiğini anlatır ve bu sayede eşyalardan alacağınız pozitif enerji maksimuma çıkar.

4) Yanlış: Feng Shui Yenilmez Yapar

Doğru: Bu felsefe size kendinizi bir gecede değiştirme gücünü vermez. İyi şansınızı arttırmaya yardımcı olur ve kötü şansın yaratacağı yıkımları azaltır. Bir gecede başarı beklemek yanlış olacaktır.

5) Yanlış: Kristalleri Asmak Her şeyi İyileştirebilir

Doğru: Kimi uzmanlar kristal asmanızın evinize fazladan enerji getireceği görüşünü savunur. Kimisi ise bu görüşte yanlışlık olduğunu söyler. Kristaller sizi ve de etrafınızdaki her şeyi iyileştirmez. Sadece iyi enerji vermede size yardımcı olur. Her şeyi iyileştirmek hiçbir maddenin işi değildir.

6) Yanlış: Feng ShuiSadece Eşyalarınızı Yeniden Düzenlemek İşidir

Doğru: Eviniz için çok derli toplu ve de temiz bir ortam getirir fakat sadece bundan ibaret değildir. Bazı öneriler zamanında kolaylık sağlaması için yapılmıştır. Bugün modern daireler ekipmanlar ve elektrik ile oldukça iyi döşenmiştir. Bu yüzden de önerilerin arkasındaki mantığı anlamalı ve düzenlemeyi de ona göre yapmalıdır.

7) Yanlış: Feng ShuiYalnızca Dünyanın Belli Bölgelerine Özgüdür

Doğru: Feng Shi size çevre uyumu sağlayan ve evrensel olan bir sanat şeklidir. Bu felsefe yalnızca Çin´e özgü değildir. Olumlu etkileri görüldükten sonra tüm batıya yayılmış ve yayılmaya da devam etmektedir.

8) Yanlış: Tuvaletler Kötüdür

Doğru: Evlerde bir tuvalet bulunmasına dair bazı yanlış düşünceler bulunmaktadır. Tuvaletler enerjinin dış kısma çıkması ile ilişkilidir fakat evde tuvalet olması da başınıza kötü şeyler geleceği anlamına da gelmez.

9) Yanlış: Ayna Yerleştirmek Evdeki Enerjiyi Arttırır

Doğru: Aynaların bazı temel özellikleri vardır. Nesneleri yansıtırlar. Bu yüzden de bir ayna iyi ve kötü enerjiyi ayırt edemez. Nesneler yerleştirilmeden önce çok dikkat edilmelidir. Aynanın karşısında bulunan nesnenin enerjisini yansıtacağı gerçeği akıllardan çıkarılmamalıdır.

10) Yanlış: Para Kurbağası Sizi Zenginleştirir.

Doğru: Bazı şans kurbağaları asında servet sembolüdür. Fakat evinizde bulunması da size hemen servet getireceği anlamına da gelmez. Bunun için öncelikle iyi kararlar almanız gerekir. Kurbağa sadece şansınızı arttırır.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler