Tarih: 21.09.2018 21:42

Tozla Mücadelede Doğal Yöntem

Facebook Twitter Linked-in

       Yaz tozlarından ev yapımı deterjanınızla kurtulun. Sağlıklı , organik ve etkili

Yaz kapıda , hava almak için tüm gün açık kalan camlarda kapıda. Peki başka neler bekliyor bizi tabiyki açık camlardan süzülen tozlar . Hem solunum sistemimiz hem de evdeki tüm eşyalarımızın en büyük derdi . Tozlar kalıcı hale gelmeden mobilyalarımıza zarar vermeden sık sık temizlenmeli  ama neyle ? Deterjanlar çoğunlukla gerek cildimiz için gerekse mobilyalarımız için büyük sorun oluşturuyor. 

Kimyasal malzemelerden daha etkili ve tamamen doğal bir temizlik iksiri hazırlamayı istemez misiniz ? Bu iksir hem mobilyanıza zarar vermeyecek hem de sağlığınız için tehlike oluşturmayacak.  

İhtiyacınız olan malzemeler ; 

 

 

 

 

1 litre suyun çeyreğini boşaltın içerisine başka bir kapta karıştırdığınız çeyrek şişe sirkeyi ekleyin 2 yemek kaşığı zeytin yağını ve yarım çay kaşığı limon yağını ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız karışımı sprey şişesine/Cam sil şişesine  koyup gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

Hazırladığınız temizlik iksirini tozlanmış tüm cam ,deri , plastik , ahşap mobilyalarda kullanabilirsiniz. Uygulamak istediğiniz yüzeye püskürtün ve birkaç dakika bekleyin ardından mümkünse mikrofiber bezle silin. Mobilyalarınızın temizlenmekle kalmadığını ışıl ışıl parladığını göreceksiniz. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —