Tarih: 05.10.2018 15:41

Kolay Hamile Kalmak İçin Kürler

Facebook Twitter Linked-in

Hamilelik, bir kadının en kutsal ve en özel dönemidir. Bir canlının dünyaya getirilmesi oldukça önemli bir süreçtir. Bu yüzden hem hamile kalmak için yapılması gerekenler hem de hamilelik dönemlerinde neler yapılacağıyla ilgili konularda kadınlar bilinçli olmalıdır.Biz bu yazımızda hamile kalmakta zorlanan kadınlar için hamileliği kolaylaştıran yöntemler üzerinde duracağız. Evet, sanılanın aksine hamile kalma olasılılığını artıran birçok yöntem bulunmakta. Bunların neler olduğunu ve nasıl uygulanacağını sizlerle paylaşacağız.

Hamilelik İhtimalini Artırmak İçin Hazırlanabilecek Kürler:

Bu kürlerin etkili olmasını sağlayan neden yumurta sayısını artırmasıdır. Hamile kalamamanın en büyük nedeni aday kadının yumurta sayısındaki yetersizliktir. Bu yüzden hamile kalmak için bu kürlerden yardım alabilirsiniz. Gelin bu kürlerin neler olduğuna birlikte bakalım:

1)    Kuru incir kürü:

 

 /resimler/2017-5/17/1948200997629.jpg

Hamile kalmak için kuru incir kürü en etkili yöntemlerden biridir. Bu kürler yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve bu sayede hamilelik ihtimalini yükseltir. Aynı zamanda kadınların rahim sağlığına da faydası olur. Menopozu geciktirir. Adet düzensizliğine karşı faydalıdır. Miyomların iyileşmesinde faydalıdır. Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.

Yapılışı:

Uygulanışı:

Bu kürü 2 kez 21´er günlük periyotlar halinde uygulamalısınız. İlk 21 günün sonunda 7 günlük bir ara vermelisiniz. Yani kullanımı şu şekilde olmalı. 21 günlük uygulama, 7 günlük ara tekrar 21 günlük uygulama. Bu kürü her kullanım için günlük olarak hazırlamanız gerekmekte.

 

Kuru incir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

 

Kuru incir kürü bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlaması için ekstra yardımcı oluyor. Haftada 4 kez bu kürü uygulayın. Bu sizi yumurtalık kisti, polikistik overden de koruyacaktır.

 2)    Soğan kürü: 

Yapılışı:

Uygulanışı:

Bu kürleri uygularken beyaz ve sarı akıntılar akabilir. Bu sizin içinizin temizlendiğini ifade eder. Endişelenmenize gerek yoktur.

 

3)    Keçiboynuzu kürü:

 

/resimler/2017-5/17/1949119279921.jpg

 

Yapılışı:

Uygulanışı:

Bu kürü 7 gün boyunca sabah akşam uygulayın. Birinci haftadan sonra ise 3 ay boyunca sadece akşamları için.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —