İstenmeyen Kokulara Çözüm: Zeolit Kayalar

Evcil Hayvanlarınızın Kokusu

İstenmeyen Kokulara Çözüm: Zeolit Kayalar

İstenmeyen Kokulara Çözüm: Zeolit Kayalar

Evimizde çoğu zamankokularkalıcı hale gelebilir. Daha da kötüsü bu kokularınüstesindengelmek hayli zordur. Örneğin bir de evcil hayvanınız varsa bu kokular daha da kalıcı hale gelecektir. Daha başka birçoknedeniolabilir bu kokuların. Yeni eve taşındığınızda da bu durum baş gösterebilir, sigarakokusu vb. Evinize sinmiş olabilir. İşte bu gibi durumlarda zeolitkayalar işinize yarayacaktır.

 

Evcil Hayvanlarınızın Kokusu

Evcil hayvanları elbette hepimizseviyoruzve birçoğumuz besliyoruz. Ancak evcil hayvan beslemenin de kendine göre zorlukları elbette var bunlardan biridemaruzbıraktığı kokular. Gerek kedi kumu kokusu gerek hayvanların idrar kokusu, kamufleedilmesien güç kokulardan. İşte tam bu noktadazeolitkayalar işinize yarayacak. Kumun veya kokunun kaynağına yakın bir yerlere koyacağınız zeolit kayalar kokuyu hapsedecektir.

/resimler/2017-7/20/1554131533676.jpg

Çöp Kokusuna Dikkat

Bütün yemekleri ve bütün evin artıkları koyduğunuz çöp kutusundan özellikle sıcak havalarda yayılan koku oldukçarahatsızedici boyutlara gelebilir. Çöplerinizi koymadan önce çöp kovasının altına zeolitkayalardankoyup kokuyu önleyebilirsiniz. Ayrıca bu sayede nemi de engelleyebilirsiniz.

 /resimler/2017-7/20/1554514034473.jpg

Sigara Kokusu

Çıkması en zor kokulardan biri de elbette sigara kokusu. Sigara içilen odaların arkasından mutlaka duvarlarasinmişis kokusu alınır. Yeni bir eve taşınmışsanız ve eski oturanlar fazlasıyla sigara tüketmişse bunu anlarsınız ve bukokusizirahatsızeder. Duvarlara, halılara sinmiştir. Buna çözüm olarak da zaolit bir kase işe yarayabilir.

 /resimler/2017-7/20/1555414816636.jpg

Küf Kokusu

Giderilmesi en zor kokulardan biri de küf kokusudur. Uzun süre dolap diplerinde beklettiğiniz eşyalarınız, nemden dolayı rutubetlenir ve küf kokabilir. Zeolit kayalarla tamamen kokuyu yok etmeniz zor fakat biraz da olsa azaltmanız mümkün.

 /resimler/2017-7/20/1557459975436.jpg

Ayak Kokusu

Herkesin olmasa da çoğumuzun ayaklarıve ayakkabısı kokuyor. Elbette bu kokununherkesiçindereceleri var. Yine de zeolit kayalarla bukokularıda önlemek mümkün. Ayakkabılarınız koyduğunuz dolabın için zeolit kayalardan yerleştirebilir veya direk ayakkabılarınızın içine de koyabilirsiniz.

/resimler/2017-7/20/1558235913602.jpg

 

Meyve Sebzelerinizi Kokulardan Arındırın

Dolabınızda uzun süre bekleyen meyveler veya beklettiğiniz sebzeler dekötükokuya sebebiyet verebilir.  Sebze ve meyvelerinizden kötü koku yayılmasını, bozulmasını veya küflenmesini önlemekadınazeolit kayalardan yararlanabilirsiniz. Böylece kokuları diğerbesinlerinizebulaşmadan engellemiş olursunuz.  Diğer yandan sebze ve meyveleriniz her zaman tazekalacakve diriliğini koruyacak.  Fakat dikkat etmeniz gereken bir konu var ki o da meyveleriniz yemeden önce yıkamanız gerek.

/resimler/2017-7/20/1559455133988.jpg

 

ŞarjlıZeolit Kayalar

Zeolit kayaları sorunsuz bir şekilde 3 ay boyunca kullanabilirsiniz. Şarj için zeoliti temiz hava vegüneşekoymanız yeterli olacaktır. Uzun süre güneşte tutmanız emdiği kokuları bırakmasına neden olur.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler