Global Dekarasyon İle Yenileyin-

Global Dekarasyon İle Yenileyin

Global Dekarasyon İle Yenileyin-


Günümüzde, dekorasyonun önemi oldukça artmıştır. Birçok ev sahibi, evini daha şık göstermek için dünyanın birçok yerinden gelen dekorasyon tarzlarını incelemekte ve evlerini bu tarzlara göre dekore etmek istemektedir. Son zamanlarda tüm dünyada popüler olan ve ülkemizde de ilgi göre dekorasyon tarzlarından birisi de Global tarzda dekorasyondur. Bu yazımızda, global tarzı dekorasyonu uygulamak için üzerinizde durmanız gereken en ince detayları inceleyeceğiz. Türkçe anlamı küresel olan, global dekorasyon, isminin hakkını veriyor ve içinde bütün dünyadan küçük dokunuşlar taşıyor.

Egzotik ve çekici yönüyle kendini gösteren küresel tarz dekorasyon, ilhamını kuzey, güney, doğu ve batı noktalarından alır. Seyahate çıkmaya hazır mısın? Küresel tarz, duvardaki haritaların ve raftaki bibloların çok ötesine geçiyor. Evinizde, dünyadan parçalar taşıyarak, sizi adeta bir dünya turuna çıkarıyor.Zengin biçimde katmanlı ve çok kişisel olan, gezegenin etrafındaki ülkelerin gümrüklerini, kültürlerini ve kaynaklarını size gösterir ve nüanslarını dünyevi, iyi yolculuklar yapmış bir bütün haline getirir. Küresel bir iç mekan, macera vaat ediyor ve egzotik yönü ile bizi heyecanlandırıyor. Bizi, hayalini kurduğumuz yerlere - dünyanın uzak köşelerine - doğru, sanal bir yolculuğa çıkartıyor., ancak bunu sadece dekorasyon tarzıyla yapıyor. Yolculuğa çıkmak için hiçbir check-in, paketleme veya pasaport gerektirmiyor.

 


Nötr Bölge

/resimler/2018-8/30/1637515823890.jpg

Birçoğumuz globaliç mekanları parlak ve cesur olarak düşünmekle birlikte, özellikle yatak odasında nötr renklerle daha sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Rustik bir gece masası, Rönesans İtalya´sını andıran çeşitli heykel veya heykelcilikler, biblolari ve süslü perdeler, renk paletine rağen desen ve doku katıyor. Eğer evin tamamının canlı renklerden oluşmasını istemiyorsanız ve evin bazı bölgelerinde biraz ağırlıktan yanaysanız, bu tip önerileri kullanarak salonunuzda daha sade renklerden oluşan bir nötr bölge kurabilirsiniz.

 


Egzotik Koleksiyonlar

Hiçbir şey, ikonik nesnelerden daha içten bir yer duygusu uyandırmaz: heykel, el işi, sanat eseri. Bu hazineleri gururla ve belirgin bir şekilde sergileyin. Sadece geldikleri noktaların hikayesini anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda sizin hikayenizi de anlatabiliyorlar. Bu tip koleksiyonlar, evini kişiselleştirmek ve kendisinden bir şeyler katmak isteyenler için son derece uygundur.

 

Desen yığınları

Belki de, küresel tarz dekorasyon haricindeki hiçbir dekorasyon tarzı, güzelliğini çok sayıda desenin bir araya gelmesine borçlu değildir. Özellikle oturma odalarında ve salonlarda, dünyanın farklı yerlerinde doğmuş dekorasyon öğeleri, ikonlar, renkler birleşebilir ve ortaya güzel bir harman çıkarabilir.

 

 

Baharat tonları

Tarçından kişnişten hindibaya kadar, baharatlar tropikal adalara ve uzaktaki ormanlara doğru sizi sanal bir yolculuğa çıkarıyor. Baharatların renklerine bakarak, onları uyumlu şekilde bir odaya yerleştirebilirsiniz. Canlı zerdeçal ve safran sarısı, biberin kırmızı rengi, rezene ve kakule yeşillikleri veya tozlu hindistan cevizi kahverengisini evinizde deneyebilirsiniz. Küresel tarzda dekorasyonu kurmayı başarmanın en basit yollarından biri, baharat tonlarından mümkün olduğunca çok yararlanmaktır.

 

 

 


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler