Evinizi Bahar İle Yenileyin

Soğuk kış günlerinden sonra baharın gelmesi herkesi ve her şeyi ferahlığa eriştiriyor.

Evinizi Bahar İle Yenileyin


Soğuk kış günlerinden sonra baharın gelmesi herkesi ve her şeyi ferahlığa eriştiriyor. Baharın ferahlatıcı etkisi giysi dolaplarından ev dekorasyonuna kadar her alanda kendini gösteriyor.
Bahar gelince sadelik ve ferahlama duygusu ilk akla gelenlerden oluyor. Bu yüzden ev dekorasyonunuzda bahar ile değişiklik yapacaksanız biraz daha minimal anlayışa bürünmeniz yerinde olur. Fazlalıklardan kurtulmanız baharın ruhuna uymanızı sağlayacaktır.
Ayrıca baharın etkisini diğer alanlara da yansıtmak istiyorsanız bu sadeliği ve ferahlığı giyinme dolabınızda ve makya çantanızdaki renklerle de sağlayabilirsiniz.

Hangi Fazlalıklardan Kurtulmalısınız?
Değerli olanları dışarda tutmak suretiyle artık işinize yaramayan ne varsa onlardan kurtulmanız sizi rahatlatacaktır. Peki nedir bunlar? Mutfakta son kullanma tarihi geçmiş her türlü yiyecek-içecek, oradan buradan gelmiş işe yaramayan saklama kapları; giymediğiniz kıyafetler, kullanmadığınız, nasıl olsa işime yarar dediğiniz makyaj malzemeleri; çocuklarınızın eskimiş kıyafetleri ve oyuncakları gibi nasıl olsa bir gün lazım olur diye sakladığınız her şeye yol vermek için baharı bahane etmek sizin için en iyi fırsat.

 

/resimler/2017-5/29/1758378999216.jpg

İhtiyacınız Olanları Belirleyin
Attıklarınızın yerini elbet doldurmalısınız. Birkaç tane dolap düzenleyici, yenileyeceğiniz salonunuz için boya ve yastık kılıfı, örtü gibi süs eşyaları. Balkonunuza bahar havası getirmek için kullanacağınız yapma veya canlı çiçekler. Mutfağınız için belki raf veya çekmece içi düzenleyiciler ihtiyacınız olan eşyalar arasında sıralanabilir.

Bahar Renkleri Her Yerde
Farklı bir duvar rengi denemeniz, yastıklarınızı bahar renklerini yansıtacak renklerle çeşitlendirmeniz bahar alışverişinizin temelini oluşturabilir. Ayrıca çiçek desenlerini de kullanmanız bahara uygun bir hareket olacakatır. Ancak çiçeği veya çiçek desenini her yerde kullanmanız fazlalık yaratabiir. Bu yüzden tek bir koltuğunuzun örtüsü veya salonunuzda büyük bir objenin deseni çiçek desenli olabilir.
Baharın soft etkisinde kalarak koyu renkli aksesuarlarınızı rafa kaldırabilir onların yerine açık pastel tonlarda renkli renkli objeler kullanabilirsiniz.
Aydınlatmaya da mümkün olduüunca önem vermelisiniz. Gün ışığı renkli aydınlatıcılar, sıcak renkler ve LED ampuller işinizi görecektir.

Mutfaklara da Bahar Gelsin
En çok kullanılan alanlardan olan mutfakta da bahar havası estirebilirsiniz. Perdenize farklı desende ve renkte figürler takıp, ekmek kutunuzun üstüne renkli ve nostaljik bir örtü iliştirebilirisiniz.
Elden çıkarttığınız yemek takımlarınız yerine çiçek desenli veya çocuklarınız için renkli hayvan desenler yeni tabaklar alabilirsiniz. Açık havada keyifle içeceğiniz kahve takımlarınızı CarrefourSA hipermarketlerinden satın alabilirsiniz.

Saksı Çiçekler Her Yerde
Baharın esintisiyle beraber çoğu markette ve çoğu evde sıra sıra saksı çiçekler görülmeye başlandı. Balkonlarımızı, mutfaklarımızı, salonumuzu ve hatta diğer odaları süsleyen saksı çiçekler evinize farklı bir hava katabilir. Çocuklarınızla ortak bir hobi olarak çiçek bakımını başlatabilirsiniz.
Balkonunuza yerleştireceğiniz saksı çiçekleri için farklı envanterlere ihtiyacınız da olabiliri: saksı askılığı, sulamak için spreylik vb. Hatta çiçeklerden farklı olarak saksınıza domates, biber vb dikip yetiştirebilirsiniz.
Salonunuzda yeşil yapraklı bitkilere yer vermeniz bohem bir hava katacatır.

 

/resimler/2017-5/29/1754446650875.jpg

 


Bahar Demek Temizlik Demek
Evinizde bahar ferahlığı istiyorsanız öncelikle evinizin temiz olması gerekiyor. Temizlik etkisinde de baharı çağrıştıran kokular kullanacaksanız çiçek kokulu deterjjan, oda parfümleri işinizi görecektir.
Evinizi havalandırırken davetsiz misafirleri de istemeden evinize almış olabilirsiniz. Bu yüzden bu dostlarımız içinde sinek veya böcek kovucularla önlem almanız gerekir.
Tüm bu ürünleri alırken keyifli bir alışverişin tadına varmak isterseniz sizi CarrefourSA marketlerine bekleriz. Ayrıca CarrefourSA sanal mağazasında da aradığınız her şeyi bulabilrisiniz. Kolay ve hesaplı alışveriş bahar aylarında sizleri bekliyor.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler