Eski Diş Fırçalarınızı Sakın Atmayın

Eski Diş Fırçalarınızı Sakın Atmayın

Eski Diş Fırçalarınızı Sakın Atmayın

Eski Diş Fırçalarınızı Sakın Atmayın

Diş fırçalarınız görevlerini yerine getirdikten sonra onları kaldırıp da atmak yerine onlara bir şans daha vermelisiniz. Bulaşık makinelerinde hızlı şekilde yıkadıktan sonra bu eski olan diş fırçalarınızı birçok farklı alanda farklı farklı çeşitlerde kullanmanız mümkün olacaktır. Eski olan diş fırçanızı temizleme malzemelerinizle saklamak da akıllıca olacaktır. Diş fırçalarının ne gibi işlere yarayacağını tek tek inceleyelim.

 

Derin ovalayıcı:

Bazı zor kimyasallar kullanarak nesneleri ovalamak yerine diş fırçanızı kullanarak tekrarlayan fırça darbelerinden de yardım alarak ovalama işleminizi başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz.

Ulaşılması zor noktalar:

Tuvaletlerinizin ya da mutfak lavabosunun arka kısmındaki alanın gerçekten tam olarak temizlenmesi imkansıza yakındır. Bunu bilen kişi sayısı çok azdır. Küfleri ve sert olan su lekelerini ovalamak ve de çıkarmak için diş fırçanızdan yardım alın. Diş fırçanızı kullandıktan sonra temizlemek için bulaşık makinesine atmanız yeterli olacaktır.

Takı fırçası:

Eski diş fırçalarınızı bulaşık deterjanını kullanarak ovuşturun ve de bir mücevher temizleyiciye çevirin. Mücevherleri yıkamadan önce de lavabonuzu da tıkamayı unutmayın. Bulaşık sabunlarını kullanmak en sevdiğiniz kıyafetlerinize zarar vermez ve de yağ birikimlerinin giderilmesinde de size yardımcı olur.

Küçük cihazları temizleme:

Diş fırçalarınızla tost makinenizin içindeki kırıntıları ya da blenderiniz içindeki bıçak bölümünü de temizleyebilirsiniz.

 

Pencere köşeleri:

Evlerinizde pencerelerin köşelerindeki toz ve kir oluşumlarını önlemek için de diş fırçalarınızı kullanın. Eski olan diş fırçalarınız banyodaki sürgülü cam kapıların aralarını dagayet iyi şekilde temizler.

 

Bilgisayar klavyelerini temizleme:

Bilgisayarlarınızın klavyeleri daima kırıntılar ya da içerisine kaçmış maddeler ile doludur. Bunu temizlemek de oldukça zor bir iştir. Bu gibi içine kaçmış kırıntıları ya da diğer rastgele giren bazı küçük parçaları temizlemek için de diş fırçanızdan yardım almalısınız. Fırça kuru olmalıdır. Bilgisayarınızda temizlik yapma aşamasından önce de mutlaka bilgisayarınızı kapatmayı unutmayın.

 

Boya izleri fırçalayın:

Zeminlerdeki lekeler ve izler de zorlu lekelerdendir. Bu lekelerden kurtulmak için diş fırçanızın üzerine macun sürün ve de boyalı olan duvardan bu gibi izleri kaldırmak için de bulaşık sabunundan yardım alın.

Giderleri temizleyin:

Mutfak ya da banyonuzda bulunan giderleri de diş fırçası yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bu sayede boruların tıkanıklığına sebep olan birikintileri de giderebilirsiniz. Bu tarz bir işlemin ardından da mutlaka eski diş fırçasını atın.

 


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler