Efsane Sağlık Limon Sarımsak Kürü

Bütün damar iltihapları için en iyi tedavi olduğu söyleniyor.

Efsane Sağlık Limon Sarımsak Kürü

Birçok internet sitesinde bulunan ve faydaları artık tartışılmaz olarak belirtilen limon sarımsak kürünü henüz duyamayanlar için bizde işlemeye karar verdik. Hazırlanışı çok çok zahmetli olmasa da uzun zamana yayılan bir kür. Fakat faydalarını düşündüğünüzde buna değer diyorsunuz .

 

Bu kür özellikle damar sertliğine , damar yağlanmasına , tansiyon ve damar tıkanıklığına büyük faydalar sağlamaktadır .

 

 /resimler/2017-4/23/1742016011547.jpg

 

Limon sarımsak kürünü hazırlamak için ilk önce 2 litre limon suyu hazırlamanız gerekmektedir. Burası çok önemli kesinlikle sulandırmayın ve limonu seyreltecek hiçbir şey katmayın. sadece limon suyu iki litre hazırlayın. Hazırlamış olduğunuz limon suyunu koyu renk (renk tercihinden amaç gün ışığı alamaması evinizdeki herhangi iki litrelik kabı gazete yada paket kağıdıyla kaplayabilirsiniz. ) bir kaba doldurun. 40 diş sarımsağı soyarak yıkamadan havadanda döverek limon suyunun içine atalım ve 25 gün mümkün olduğunu kadar ışık almayan bir yerde saklayalım. Bu 25 gün boyunca mutlaka en az günde bir kez şişeyi çalkalamanız gerekmektedir. 25 günün sonunda içerisindeki sarımsakların tamamen eriyerek limon suyuna karıştığını görebilirsiniz.
Hazır olan kürümüzden her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarın çay bardağı için. uzmanlar senede 2 kez yapmanızı öneriyor.
Peki Faydaları Nelerdir ?
• Bütün damar iltihapları için en iyi tedavi yöntemidir.
• . Aynı zamanda tıkalı olan damarları açıyor ve damar sertliğini ortadan kaldırıyor
• Hiper tansiyonu da büyük ölçüde düşürüyor,
• Böbrek ve safrada bulunan taşları eritiyor, vücuttaki şişkinliği alıyor, idrar söktürücü özelliği ve dokularda meydana gelen şişliklerin de oluşmasını engelliyor.
• Kolesterol ve lipidiyi düşürüyor, metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflamaya yardımcı oluyor, vücutta bulunan zararlı yağların yakılmasını sağlıyor. Ayrıca şeker oranını dengeliyor, pankreasın da yenilenmesini sağlıyor. Genellikle limon sarımsak kürünün şeker hastalarının kullanması önerilmektedir.
• Vücutta mevcut olan bütün romatizmal iltihaplanmayı önlüyor, kireçlemeyi, romatizmal ağrıları, her türlü ağrı ve eklem yüzeylerini de yenilenmesini sağlamaktadır.
• Limon sarımsak kürü özellikle kanser oluşumlarına karşı bütün vücudu korumaktadır. Hatta meydana gelebilecek inme ve felç riskini de azaltmaktadır.
• Vücudun bütün sinir sistemini ve beyin hücrelerini de yenilemektedir. Ayrıca onikiparmak bağırsağında ve mide de meydana gelen ülserin kesin tedavisi olarak görülmektedir.
• Sinirde mevcut olan aksiyon potansiyelini düzenleyerek refleks hızını büyük ölçüde arttırmaktadır.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler