Duvarlar Değişimin Başlangıcı Olsun

Düşük maliyetli ve aynı zamanda göz alıcı değişiklikler istiyorsanız en kestirme çözüm duvarlarınızı değiştirmek olacaktır.

Duvarlar Değişimin Başlangıcı Olsun

 Duvarlar Değişimin Başlangıcı Olsun

Hayatın koşuşturmacası veya maliyet sıkıntısı nedeniyle birçoğumuz yaşadığımız ortamda değişiklik yapmayı erteliyoruz. Bize birçok zaman huzur verecek olan ortamı öncelikle kendimiz için yaşanır ve bunun yanında cazip hale getirmeliyiz.

Siz de evinizi, ofisinizi veya yaşadığınız her nereyse sıradanlıktan kurtarmak istiyorsanız az maliyetli hatta bazen sıfır maliyetle halledebileceğiniz çözümler mevcut. Tablolar, aksesuarlar, raf sistemleri işinize yarar çözümler olabilir. Alternatifi en çok olan da duvar resimleri. İşte her ev için çeşitlenen duvar resimleri...

 

Tasarlayın veya Satın Alın

Artık her tarzda ve her boyutta duvar resimleri bulmak mümkün. Bu resimlere ulaşmak kolay olduğu gibi maliyeti de sizi zorlamıyor. Fakat hayalinizdeki deseni, rengi, figürü bulamadıysanız kendiniz de tasarlayabilirsiniz. Bilgisayarda oluşturup kolaylıkla bu tür baskıları yaapn yerlerde çıkarttırmanız mümkün. Yani bol seçenek ve kolay erişilebilirlik var bu konuda.

 

 

Yaratıcılığı Ortaya Çıkarın

Çocukların hayal güçlerini besleyebilecek bir aksesuar olarak duvar resimleri karşımıza çıkar. Üstelik duvar resimlerini kullanırken cüretkar davranacağınız en uygu odadır çocuk odası. Çocuğunuzun zevkine ve ilgisine göre beraber duvar resimlerini seçip asabilirsiniz. İsterseniz hediye alıp onu daha da fazla heveslendirebilirsiniz.

 

 

Diğer Bir Alternatif: KanvasTabolar

Maliyet açısından sıkıntı yaşamayacağınız bir diğer tablo çeşidi ise kanvas tablolar. Ünlü ressamların çeşit çeşit resimlerinin dijital baskılarını bulabileceğiniz gibi renk renk, çeşit çeşit hayvan, manzara, doğa resimleri de bulabilirsiniz. Yine kanvas tabloları da dilediğiniz gibi tasarlayıp, duvarınıza asabilirsiniz.

 

 

Günlük Değişen Duvar Resimleri

Mükemmel bir dekorasyon çeşidi olan kara tahtalar size günlük olarak değişen desenler sunuyor. Işığı bol olan odanızda farklılığı ön plana çıkarmak için iyi bir seçenek.

 

Tamamen Size Ait

Eğer kendinize güveniyorsanız ilk elden kendiniz duvarınızı baştan yaratabilirsiniz. En orijnal seçenek olarak istediğiniz renkte ve özgünlükte resimler ortaya koyabilirsiniz. Kendinize ait, sizin eseriniz olan duvarınız eminiz ki sizi daha iyi hissettirecektir.

 

Kabartmalar

Yine bir diğer özgün duvar aksesuarı olan kabartmalı duvar resimleri önerimiz. Malzemesinden rengine deseninden vermek istediğimesaja kadar kendiniz karar verin. Hatta ortaya çıkardığınız ürünü bir üst kademeye taşımak adına led lambalar alıp göz alıcı hale getirebilirsiniz. Sizi ve tarzınızı yansıtan duvar resmi sayesinde özgünlüğün doruğuna çıkabilirsiniz.

 

Hayal Gücünüzü Serbest Bırakın

Duvar resimlerinizi her şeyden ilham alarak ortaya çıkarabilirsiniz. Kendinizi sınırlamayın, sadece içinizden geleni yansıtmaya bakın


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler