dekarasyonda genel Çağdaş tarzı -

dekarasyonda genel Çağdaş tarzı

dekarasyonda genel Çağdaş tarzı -


Dekorasyon konusunda güncel tarzları takip etmek istiyorsanız, çağdaş tarz dekorasyondan hoşlanabilirsiniz. Modern iç mekanların soğuk ve minimalist olduğu düşünülürken, günümüzün çağdaş iç mekanları, dağınık ve karanlık olmadan rahat ve misafirperverdir. Ofisler ve mağazalar, çatı katları ve evler için eşit derecede uygun bir stildir.
Temel olarak, basitlik, ince sofistike, doku ve temiz çizgiler, çağdaş stil dekorasyonunu tanımlamaya yardımcı olur. Renk, mekan ve şekil üzerine odaklanan çağdaş iç mekanlar şık ve ferahtır. Çağdaş bir ev görünümünü elde etmek için, bazı temel kurallara bağlı kalmak önemlidir.

 


Renklerin Kullanım Alanları

/resimler/2018-8/30/1533269654645.jpg

 

 

 

Nötrler, siyah ve beyaz, çağdaş tarzdaki iç mekanlarda ana renklerdir. Renk paleti genellikle parlak ve koyu renklerden oluşur. Siyah genellikle çağdaş bir odayı tamamlamak için kullanılır. Temel nötr boyalı duvarlarla, cesur renkli aksesuarlar için harika bir zemine sahip olursunuz. Duvarlar ve pencereler pastel boyandıysa, süslemeler nötr olmalıdır. Bir duvar parlak, koyu bir renk ise, nötr başka bir yerde kullanılmalıdır.

 


Çizgi ve Alan

Çağdaş tarzdaki iç tasarımın en belirgin ve ayırt edici öğesi düz hatlardır.. Mimari detaylarda, koyu renk blokların, yüksek tavanların, çıplak pencereler ve duvar saatleri de sıkça rastlanır. Duvarlar üzerinde, mobilya parçaları arasında ve üst kısımlarda bulunan çıplak alanlar, nesnelerle dolu alanlar kadar önemlidir. Çağdaş iç mekanlarda, daha az daha iyidir anlayışı hakimdir. Her parça tek ve benzersiz olarak öne çıkar.
Yapısal elemanlardan yararlanın. Hava kanalları tavandan asılabilir, kırık tuğlalar doku ve stabilite sağlar ve tesisat borularnın görünür olması bile,ı çağdaş tarzda iç mekanda mükemmel kabul edilebilir.

 


Çağdaş Tarz Mobilyaları

Mobilya parçaları cesur bir görünüm ortaya koymalı, aynı zamanda basit ve düzenli olmalı, kıvrımsız veya süslemesiz olmalıdır. Düzgün, temiz, geometrik şekiller gereklidir. Mobilyalar genellikle yün, pamuk, keten, ipek, dokuludur ve siyah, beyaz veya diğer nötr tonlardadır. Yastıklar, temiz geometrik şekillerde bir renk ve doku görüntüsü ortaya koyar.
Bu felsefede genel olarak kullanılan tarzın ‘´az daha çoktur !´´ ilkesi olduğunu sakın unutmayın. Kanepeler ve sandalyelerin genellikle ayakları çıplaktır. Yataklar genellikle etekli, saçaklı veya püsküllü değildir. Fırfırlar, aşırı oyulmuş detaylar, saçak veya çiçek baskıları kullanmaz. Temel, çıplak, cesur ve yapısal olun.

 


Diğer Tasarım Öğeleri

Çağdaş bir tarzda dekore edilmiş odada metal, taş ve opak veya saydam camın cömert kullanımı oldukça yaygındır. Alanı yumuşatmak için, pencere işlemlerinde, yastıklarda veya halılarda düz dokulu kumaşları düz renklere kombinleyin.
Çağdaş tarzda bir evin anahtarı olan sade bir alanı karıştırdığı için renkli baskılardan kaçınılmalıdır. İki tonlu baskılar iyi gözükür. Siyah deri bir sandalyede zebra desenli bir yastık, düz bir zemine atılmış büyük bir leopar desenli yastık veya düz renkli, şık mobilyalar için, kalın dokulu çizgili bir halı, çok şık duracaktır.

 

 

 


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler