Banyo Mobilyalarını Seçerken Dikkat Edilecek Noktalar

Banyo Mobilyalarını Seçerken Dikkat Edilecek Noktalar

Banyo Mobilyalarını Seçerken Dikkat Edilecek Noktalar


Banyodaki mobilyalarınızı seçmeden, bazı küçük ayrıntılara dikkat etmeyi unutmayın. Hadi gelin, banyo mobilyalarınızı seçerken dikkat etmeniz gereken ayrıntılara bakalım!
Sahip olduğunuz alanı hesaba katın: Banyonuza alacağınız mobilyayı seçmeden önce, banyodaki alanı hesaba katmalısınız.
Banyo, bir evin en çok kullanılan alanlarından biridir ve bu sebeple banyonun ferah olmasına itina etmelisiniz. Dar bir banyoya sahipseniz, derinliği az üniteler ve köşe kabinleri kullanabilir, duvarlarda parlak fayanslar tercih edebilirsiniz. Bunları yaparak banyonuza daha büyük bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Banyonuzu daha ferah bir duruma getirmek istiyorsanız, lavabonun üstünde veya banyo dolabında ayna kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Ne istediğiniz oldukça önemli: Zevkiniz, mobilya seçiminde oldukça fazla önem taşıyor. Banyonuzda eski modalardan uzak durmanızı; onun yerine modern, sade bir tasarım seçmenizi tavsiye ediyoruz. Örneğin gömme dolaplar, bu sade tasarıma uygun olabilir. Ayrıca bu dolaplar yardımıyla banyodaki kalabalıktan kurtulma imkanınız da olur.

/resimler/2019-3/7/1302480763073.jpg

Montaj işini ciddiye alın: Mobilyanın montajını yapacak kişi; aldığınız mobilya, mobilyanın banyodaki konumu kadar önem taşıyor. Mobilyalarınızın konumunu sizden başka birisi yapacaksa, önceden çalışma prensibi konusunda bilgi sahibi olan müşterilerin referans olabilecekleri kişilerle görüşmeye çalışın.

Banyo tesisatını unutmayın: Banyodaki mobilyaların montajını yaptırırken, banyo tesisatını aklınızdan çıkarmayın. Unutmayın, gizli borular ulaşılabilir yerlerde bulunmalı ve banyo panelleri istenildiği takdirde çıkabilmelidir.

Bunları unutmamalısınız!

Açık renkler daima bir odayı daha büyük ve ferah gösterir. Bu sebeple, banyo mobilyalarınızı alırken açık renkleri tercih etmeye çalışın.

Eğer banyo duvarlarının renklerini değiştiremiyorsanız, açık renk bir banyo halısı yardımıyla banyonuza değişik bir hava katabilirsiniz.

Banyodaki dolap sayısını isteğiniz doğrultusunda azaltıp, çoğaltabilirsiniz. Ankastre dolapların dar banyolar için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer banyonuz darsa, aksesuarlardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız; aksi halde banyoyu daha fazla daraltırsınız.

Böyle küçük tüyolar yardımıyla banyolarınızı ferah hale getirebilirsiniz…


Anahtar Kelimeler: Banyo Mobilyalarını

Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler