Bahçenizde Cam Kapılar

Oda genişletmenin binbir türlü yöntemlerinden biri de açılır kapanır cam kapı kullanımıdır.

Bahçenizde Cam Kapılar

Oda genişletmenin binbir türlü yöntemlerinden biri de açılır kapanır cam kapı kullanımıdır. Cam kapılar sayesinde kapalı mekanlarınızı her daim açık alamışçasına kullanabilirsiniz.
Dekorasyonu göz önünde bulundurarak yapacağınız minik değişiklikler ortamınızı daha randımanlı kullanmanızı sağlayacaktır.
Mutfağınızda daha fazla alana ihtiyaç duyuyorsanız yemek masasını ayırmak bir çözüm gibi görünse de yemek odası olarak kullanılmak üzere ekstra bir yerin oluşturulması daha akıllıca olacaktır. Eğer hem mutfak hem yemek masası tek bir oda olarak evinizde var olmuşsa bu alanı sürekli derli toplu göstermeniz gerekir.

Raflar ve Çekmeceler
Mutfakta en çok ihtiyacınız olan şey saklama alanlarıdır. Bu alanlar da bol miktarda raf ve çekmece sistemleri ile sağlanır. Gömme dolap şeklinde farklı şekillerde kullanacağınız dolaplar farklı amaçlara hizmet edecektir. Düzeni büyük ölçüde sağlayan kilerler sizi büyük bir dağınıklıktan kurtarır. Düzeni sağlamanın ve dağınıklığı gizlemenin en kestirme yolu raf ve çekmeceleri bol tutmaktır.

Stor veya Kısa Perde İle Farklılığı Yakalayın
Mutfağınızın dekorasyonun uygun olarak seçebileceğiniz stor veya kısa perdeler size kullanım kolaylığı da sağlayacaktır. Uzun perdelere göre temizlenmesi de ayrıca işinizi kolaylaştırır. Bunlara kombinasyonel olarak kullanacağınız aydınlatmalar mutfağınızda istediğiniz havayı yaratmanızda size yardımcı olur.

Balkon ve Veranda Kazanma
Apartman dairelerinde evin genişliğinden memnun olmama durumu beraberinde birçok çözümü getiriyor. Bunlardan biri ise balkonların kapatılarak alan yaratılmasıdır. Aktif olarak kullanmadığınız balkonunuza katlanabilir cam taktırarak geniş bir odaya çevirebilirsiniz.
Eğer gerçekten büyük bir balkona sahipseniz cam taktırdığınızda yeni bir odaya kavuşmuş ve bu odaya bir oturma takımı alıp kullanabilirsiniz. Başka bir seçenek ise bu odayı hobileriniz için ayırdığınız bir hobi odası haline getirebilirsiniz.
Müstakil bir eviniz varsa verandanıza yaptıracağınız katlanır cam size çok büyük güzel bir alan sağlayacaktır.

/resimler/2017-5/29/1617099036489.jpg

 

Tasarruf Sağlayan Mobilyalar
Yerinizi genişletmek için her zaman fazladan bir alana ihtiyacınız yok. Akıllı mobilya tercihlerinizle de alanınızı genişletebilirsiniz. Raf montelemek yerine duvara gömülü raf kullanmak, iki yatağı yan yana kullanmak yerine tercihen ranza almak, masanızı açılır kapanır modellerden seçmek, çekyat modelleri kullanmak veya duvara gömülebilen yatakalrdan almak yer elde etmek adına doğru bir tercih olacaktır.
Mobilya alışverişine, alanınızı hesaplayarak ve alanınızı nasıl kullanacağınızı belirleyerek çıkmanız yer tasarrufu yapabilmeniz konusunda işinizi kolaylaştırır.
Eğer mutfağınız darsa tezgahınızı orta tezgah olarak kullanabilirsiniz. Böylece dekorasyon konusunda da farklılık yaratmış olursunuz. Kocaman kocaman büyük sandalyeler tercih etmektense nispeten daha küçük tabureler, puflar, bar tipi sandalyeler küçük mutfağınızı genişletmek için büyük bir çözüm olur.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler