Az Para ile Çok Farklılık

Çok Farklılık Dekorasyon Denemeleri

Az Para ile Çok Farklılık

Dekorasyon Denemeleri

Evinizin var olan dekorasyonunun sizi sıktığı ve yenilemeyi düşündüğünüz zamanlar mutlaka olmuştur. Fakat aynı zamanda masraflar da sizi sıkar. Ev dekorasyonu yaparken evin havasını ilk gün olduğu gibi korumak oldukça zordur. Tüm detaylarıyla düzenlediğimiz evimiz zaman geçince gözümüze pek de çekici gelmemeye başlayabilir. Çekici gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri mobilyaların ve aksesuarların yıpranıp eskimesidir. Ayrıca dekorasyonda kullanılan aynı renk objelerin sürekliliği de bir süre sonra göze itici gelmektedir. Fakat sırf gözümüze kötü geliyor diye her seferinde dekorasyonu değiştirmek de pek akıllıca olmamaktadır. Bu yazıda sizlere 100 liradan az para harcayarak evinizi nasıl tekrardan canlandırabileceğinizi paylaştık.

1. Banyodaki Fayansların Derz Kalemi Sayesinde Yenilenmesi

Banyolar bir süre sonra göze çekici gelmemektedir. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise fayanslarınızın eskisi gibi parlamamasıdır. Fayanslarınızı temizlik ürünlerinden de yardım alarak parlatıp sonrasında ise derz kalemi ile ilk günkü hallerine getirebilirsiniz.

 

/resimler/2017-11/3/1757579162098.jpg

 

2. Tezgahınıza Led Işıklar ile Farklı Bir Hava Katın

Evlerin havasını en çok ışıklar değiştirmektedir. Mutfağınızda kullanacağınız birtakım aydınlatma şeritleri evinizde büyük değişikliklere yol açacaktır.

/resimler/2017-11/3/1759320882635.jpg

 

3. Canlı Renklerle Evinizi Yenileyin

Solanlar ve yatak odalarında değişim yaparken bu değişimin en kolay ve ekonomik yolu nevresimleri değiştirmek ya da yeni kırlentler almaktır. Odaları sıkıcı şekle getiren en büyük etkenlerden biri sürekli olarak aynı renge maruz kalmaktır. Bu nedenle de bu tarz yaşam alanlarınızdaki renklerle ara sıra oynarsanız eviniz gözünüze daha hoş gelecektir.

4. Paspasta Değişikliğe Gidin

Evlere ilk girilirken görülen şey paspas olmaktadır. Her gün girilen evinizin önünde alıştığınızın dışında bir paspas görmek enerjinizi birden değiştirecektir. Bunun yanında ise evinizin bu tarz kısımlarında anahtarlık ve benzeri objeler de kullanıyorsanız çok az maliyet ile bunları yenilemeniz de mümkündür.

5. Duvarlarda Sticker

Ev dekorasyonu dendiğinde evin havasını en çok etkileyen maddelerden biri duvarlardır. Bu sebeple de duvarlarda yapılacak en ufak bir değişiklik bile evlerin havasını tümüyle değiştirecektir. Birbirinden şık olan stickerlar kullanarak ev dekorasyonunda hoş bir değişiklik yapmış olursunuz.

6. Musluklarınızın Bataryalarını Değiştirin

Banyonuzun ve mutfağınızın gözünüze eski gelmesinin en büyük nedenlerinden biri musluk bataryalarıdır. Ekonomik musluk bataryaları kullanarak mutfak ve banyo gibi alanlarda yeniliğe gidebilirsiniz.

 

7. Çiçekler Evinizi Daima Taze Gösterir

Bir eve yenilik katılacağı zaman kullanılacak ilk malzemelerden biri çiçekler olmalıdır. Bunu en iyi şekilde elde etmek istediğinizde de tercihinizi canlı çiçeklerden yana kullanmalısınız. Evin dekorasyonuna göre seçmiş olduğunuz çiçekler evi daha yaşanılabilir ve iç açıcı bir hale getirecektir.

8. Dekorasyon Trendlerinden Biri: Hasır

Son günlerde dekorasyon denildiğinde akla ilk gelen ögelerden biri hasır olmaktadır. Hasır sepetler kullanarak bütçenizi de zorlamadan evlerde hem modern hem de doğal bir görünüm yakalamak mümkündür.

9. Çerçeveli Duvar Resimleri

E dekorasyonunda duvarlar en önemli noktalardan biridir. Duvarları sade birkaç çerçeve ile süsleyebilir, hatta kimi zaman içinde bulunan resimleri değiştirip dekorasyonun canlı ve taze tutabilirsiniz.

10. Fazla Olan Eşyalarınızı Elinizden Çıkarın

Bu fikir en maliyetsiz olan fikirdir. Evde bulunan, özellikle de artık kullanmadığınız tüm eşyalarınızı atın. Minimalizm artık günümüzün dekorasyon trendi olarak geçmektedir. Bunun dışında evin içerisinde ne kadar az eşya bulunursa yaşam alanlarınızda o kadar ferah hissedersiniz.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler