Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ?--

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ?

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ?--


İnsanlar arasındaki ilişkilerde birbirine adanmışlık ve karşılıklı güven gibi duygular hakimdir. Bu sebeple de hiçbir ilişkide 3. Kişinin istenmemesi gayet doğaldır. İki kişi arasındaki bu bağlılık ve güven duygusu aldatma olaylarıyla büyük yıkıma uğrar. İnsanlar arasında doğal olarak uzaklaşma, zihinsel ve duygusal olarak karşıdaki kişiden uzak durma dürtüsü ortaya çıkıyor. Burada hem gizli saklı yapılan bir iş hem yapılan işin çirkinliği karşı taraf için üzücü olabiliyor. Genellikle aldatan erkeklerde suçluluk duygusu ortaya çıkar. Ancak her ne kadar suçlu hissetseler de diğer kadından vazgeçmeyip pişman ola ola yine aldatmaya devam edebiliyorlar. Bunun telafisi içinse eşlerine daha özenli davranıp onunla daha iyi geçinmeye çalışabiliyorlar. Diğer yandan da bazı erkekler aldatmayı hak olarak görüp psikolojik olarak tamamen yanlış düşüncelere kapılıyorlar. Özellikle de hiyerarşik ve ataerkil ailelerde aldatan erkek, suçunu kabullenip yaptığı hata için pişman olacağına, eşini dahi suçlayarak tamamen bir yanlışa girebiliyor. Maddi katkıyı azaltma, sinirlilik hali, suçlama ve eve geç gelme gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.

 

/resimler/2018-6/12/1211228869670.jpg


Erkeklerin aldattığı bazı ipuçlarından anlaşılabilse de elbette saydıklarımızı yapan her erkek aldatıyor diye bir kaide de yoktur. Örneğin her zaman bildiğiniz halinden farklı olarak agresif, sinirli, pişmanlık yaşayan, çabuk heyecanlanmak gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. Kişisel bakımına daha fazla özen gsöterip, sigarayı bırakmaya çalışması ya da kilosuna dikkat etmeye başlaması belirtilerinden bazılarıdır. Ayrıca değişik kıyafetler alması, banyoda ve aynı karşısında daha çok zaman geçirmesi, bir tane telefonu varken 2. Telefonu alması da aldatma belirtilerindendir. Çünkü 2 farklı kadınla birlikte olup 2 farklı hayat yaşamaya çalışıyor. Yaptığı yanlışın farkına varana kadar da böyle devam edebiliyor. Kadınlar ise erkeklere oranla bu tür olayları daha kolay gizleyebiliyorlar. Özellikle de bu konuda çalışan dedektiflerin açıklamaları bu yönde. Kadınların daha seçici olması ve önce duygusal daha sonra cinselliğin devreye girmesi onların bu yanlışı ve kötülüğü yaparken daha dikkatli olmasına sebep oluyor. Bu sebeple de tutulan özel dedektifler aldatma olaylarını yakalamakta bazen zorlanabiliyorlar.

 

/resimler/2018-6/12/1212032466020.jpg

 


Aldatan Eşin Yaptığı Hatalar Nelerdir ?
Genellikle aldatan erkeklerde bilgisayar ya da telefon şifrelerine karşı bir hassasiyet gelişir. Bireysel yaptığı şeylere önem verip, kişisel eşyalarının karıştırılmasına karşı bir hassasiyet olabilir. En önemlisi de aldatan erkeklerde kadınlara karşı duygusal bir mesafenin ortaya çıkıyor olması. Cinsellikte de bununla doğru orantılı olarak azalmalar yaşanıyor. Öte yandan aldattığı kadınla yaşadığı ilişki normaldeki ilişkisini de olumsuz etkiliyor. Eşler karılarını şehir dışına, tatile vs. göndererek evden uzaklaştırmaya çalışabiliyorlar. Bunu da doğal olarak kadınlar fark ediyor. Kadın aldatmasını anlamak ise erkek aldatmasının anlaşılmasına göre daha zor. Çünkü kadınlar için hayati tehlike de olduğu için çok dikkatli şekilde bu kötü olaya girişiyorlar. Eğer kadın kocasını aldatacak kadar kendini kaybetmişse, yaptığı hatanın kendisine getireceği etkileri ve psikolojisinin düzelmesinin zor olduğunun farkında olup bu kötü durumdan derhal vazgeçmesi uzmanların tavsiyelerinden. Elbette yalnızca kadınlar değil erkeklerin de bu tür yapılmaması gereken durumları bir an evvel terk etmeleri en doğrusu olacaktır. Günümüzde bu tür istenmeyen ve tabiri caizse iğrenç durumların ortaya çıkmaması için sosyal medya ve internete karşı önlem alınması önemli bir konu. Özellikle de sosyal medya ve internetteki geniş içerikler, sadakatsizliği tetikleyebilen bir durum. Bu sebeple bu tür teknolojikeri kullanırken son derece dikkatli olmak insanlar açısından daha doğru olacaktır
Aldatan eş nasıl anlaşılır, aldatma belirtileri nelerdir,erkekler neden aldatır, aldatıldığınızı nasıl anlarsınız


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler