KÜÇÜK DOKUNUŞLAR İLE BÜYÜK FARKLILIKLAR

Ucuz maliyet ile küçük dokunuşlar,büyük farklılıklar

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR İLE BÜYÜK FARKLILIKLAR

                Evinizin güzel bir dekorasyona sahip olmasını elbette istersiniz. Fakat çoğu zaman maliyetler nedeniyle birçok kişi dekorasyona bütçe ayıramadığından dolayı dekorasyon tarafı hep eksik kalmaktadır. Evleri küçük dokunuşlarla daha şık gösterecek hem de uygun fiyatlı ürünler ile fark yaratmak aslında çok kolay. Öncelikle evinizin mevcut durumunu incelemelisiniz. Nerede boşluklar olduğunu nerede eksiklikler olduğunu tespit etmelisiniz. Bunun ardından nerede ne olmalı sorusunu kendinize sormalısınız. Ardından bu eksikliklere alternatif olarak nelerin olabileceğini düşünmelisiniz. Örnek vermek gerekirse; buzdolabınızın kapağında herhangi bir şey olmasın. Siz bu alanı güzel görsel bir şeylerle süslemek istiyorsunuz. İlk düşünceniz oraya dijital bir saat yapıştırmak ama maliyeti fazla olacağından dolayı buna hemen bir alternatif düşünüyorsunuz ve dolap süsleri aklınıza geliyor. Tanesi 1TL olan süslerden dilediğiniz kadar alarak buzdolabının kapağını süslüyorsunuz. Bu sayede uygun fiyatlı süsleme eşyalarıyla o alanı öncekinden çok daha şık bir alana dönüştürmüş oluyorsunuz.

 

/resimler/2017-12/21/1336580610642.jpg

 

                Yukarıda yazılan buzdolabı örneğini kendi evinize uyarlayabilirsiniz. Oturma odanızın nasıl daha şık olacağını düşünün. Kanvas tablolar çoğu zaman evlerinize şıklık katacak küçük detayları oluşturmaktadır. Satın alacağınız birkaç tablo ile evinizde büyük farklılıklar ortaya çıkabilir. Yaygın olarak kullanılan LCD Televizyonlar evinizin daha şık görünmesine yardımcı bazı unsurları beraberinde getiriyor. Mesela LCD Televizyonunuz için güzel ve şık bir ünite satın alabilirsiniz. Bu üniteler genellikle yandaki kısımları ile beraber geliyor. Bu kısımlara süs eşyaları yani biblolar yerleştirebilirsiniz. Okuduğunuz kitaplarınızı yerleştirerek farklı bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Bunların hepsi küçük maliyetleri olan ama büyük etki yaratan eşyalardır.

                Sizlere küçük bir detaydan bahsederek ilerleyelim. Evinize gelen misafirlerin neredeyse tamamı duvar saatinize en az 1 defa bakacaktır. Sizlerde misafirliğe gittiğinizde arkadaşlarınızın evindeki duvar saatlerine bakmışsınızdır. Zamanın neresinde olduğumuzu gösteren duvar saatleri insanların dikkatlerini çekmektedir. Şık bir duvar saati aldığınızda evinize ayrı bir atmosfer katacağını bilmelisiniz. Özellikle yeni nesil yeni tasarımlı saatler oldukça ilgi çekmektedir. Yapılacak bu saat yenilemesinin ardından şık bir izlenim oluşacaktır. Küçük bir detay büyük etki uyandıracaktır.

 

/resimler/2017-12/21/1343297962159.jpg

 

               Avizelerden bahsederek ilerlemekte fayda görüyoruz. Avizeler genellikle salonlarda yada oturma odasında kullanılan aydınlatma ürünleridir. Bu ürünlerin kullanıldığı alanlar kullanılmadığı alanlara göre yoğun etki uyandırmaktadır. Avizeler evinizin atmosferine büyük katkılar sağlamaktadır. Günümüzde yeni nesil avizeler, kumandalı, farklı aydınlatma renklerine sahip ve led ışıklı olarak farklı kategorilere ayrılmaktadır. Bu nedenle evinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan avize modellerini değerlendirerek ilk aşamayı gerçekleştirebilirsiniz. Avize seçiminde ne kadar evinizle uyumlu olacağını hesaplasınız da aydınlatma kısmını da pas geçmemelisiniz. Odanızın yeteri kadar aydınlanmasını sağlayacak bir model seçmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Küçük bir ipucu vererek yazımızı tamamlayalım. Avize seçiminde biraz daha parlak modeller daha çok dikkat çekmektedir. Hem gündüz hem de akşam açık renkli avizeler tercih etmeniz avantaj sağlayabilir. Kişisel zevk ve beğenilerinize uygun olarak küçük dokunuşlarla büyük etkiler uyandırabilirsiniz.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler