Evde Söz Nişan Tepsisi Yapmak Para Kazandırır mı?-

Evde Söz Nişan Tepsisi Yapmak Para Kazandırır mı?

Evde Söz Nişan Tepsisi Yapmak Para Kazandırır mı?-

 

Cevabımız evet. Birbirinden güzel el yapımı söz-nişan tepsileri artık genç kızların hayallerini süslerken ev kadınlarına da geçim kapısı oluyor.

En sadesinden en gösterişlisine kadar bir çok model ev ortamında yapılabiliyor. Kişiye özel olarak süslenebilen bu tepsiler ile ev hanımları artık ek gelir elde edebiliyor. Bir çok çeşit malzemeden hazırlanabilen söz - nişan tepsileri yeni evlenecek çiftler tarafından da rağbet görüyor.

Kurdeleler, yapay çiçekler, inciler, aynalar, danteller gibi bir çok öğe ile süslenebilen tepsiler için ev hanımlarına bir rehber hazırladık.

 

Bu tepsileri hazırlamak için o kadar çok çeşitli malzemeler kullanılabiliyor ki hepsini almak isterseniz buna gücünüz yetmeyebilir. Onun yerine en çok istenilen türde tepsiler için gerekli malzemelerden bir stok oluşturmak daha mantıklı. Yerine göre bu malzemelere dışarıdan takviyeler de yapabilirsiniz. Hobi dükkanlarında satılan bir çok malzeme söz - nişan tepsilerin yapımında kullanılabiliyor aslında. Bu nedenle eğer bir hobi dükkanınız yoksa tüm malzemeleri satın alarak bir arada tutmak gibi bir şansınız da yok. Size önerimiz gelen siparişlere göre malzeme satın almanız. En sık kullanılan türdeki malzemeleri parça parça şeklinde değil de toptan şekilde almanız maliyetinizi büyük oranda düşürecektir. Ağrılıklı olarak kullanılan ayna gibi malzemeleri camcılardan uygun boyutlarda kestirerek evinizde stoklayabilirsiniz.

 

 /resimler/2018-6/29/1633366295427.jpg

 

 

 

 

Bu malzemeler dışında evinizde bulunması gereken aletler de şöyle sıralanabilir;

• silikon tabancası
• yapıştırıcı (cam, kumaş, metal için ayrı ayrı gerekebilir)
• materyalleri boyamak için çeşitli boya setleri (örneğin cam ve metali aynı boya ile boyayamayabilirsiniz)

Evde nispeten biraz daha fazla yer isteyen bir iş tepsi süslemeciliği. Çünkü hem tepsilerin yüzeyi hem de kullanılacak malzemelerin çokluğu size yer ihtiyacı olarak geri dönüyor.

Kişiye özel yapıldığı ve kullanılan malzemelerdeki sınırsızlık söz-nişan tepsilerinin maliyetini de çok farklı hale getirebiliyor. Size önerimiz internetteki muadil fiyatlarla kıyaslayarak tepsilerinize fiyat biçmeniz. Olması gereken "maliyet x3" şeklindedir. Bu formül malzeme maliyeti + işçilik+kar şeklinde açıklanabilir. Ama piyasa rekabeti fiyatlarınızı belirlerken çok etkili olacaktır.

Genellikle kişiye özel ve sipariş üzerine yapılan söz - nişan tepsileri için satış mecrası olarak interneti kullanabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede bu işten yaptığınızı bahsederek yerel bir reklam çalışması yapabilirsiniz. Kendinize ait bir blog sitesi açarak işlerinizi paylaşmak hem yaptığınız işe ciddiyet katacak hem de blog sitesi üzerinden de gelir elde etmenize olanak sağlayacaktır.

Satış şansınızı arttıracak olan detay tepsinin söz - nişan merasimi dışında da kullanılabilir durumda yapılmış olmasıdır. Çiftler güzel anılarla bezeli bir tepsiyi hayatlarının diğer dönemlerinde de kullanmak isteyeceklerdir.

 

 


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler