Dekorasyon Önerileri Bu Kez Stüdyo Evler İçin

Dekorasyon Önerileri Bu Kez Stüdyo Evler İçin

Dekorasyon Önerileri Bu Kez Stüdyo Evler İçin

 Stüdyo evlerinin handikapı küçük olmasıdır fakat birkaç dokunuşla buevleri büyük daireler kadar kullanışlı hale getirebilirsiniz.

 

Büyük evlerin ferahlığını stüdyo evlerde elde etmek istiyorsanız, önerilerimizi dikkate almanızı öneririz. Yerinde dekorasyonlarla aynı kullanışlılığı elde edebilirsiniz.

Stüdyo daireler gibi küçük mekanları çok fonksiyonlu hale getirmeyi amaçlayan bir mobilya şirketi, yalnız yaşayan kadınların ortamına ışıltı katacak birkça dekorasyon önerisi verdi.

 

Kullanılmayan Alanları Değerlendirin

Ne kadaraçık renk o kadar az risk ve aydınlık demek. Açık renk duvar tercihiyaparak duvarınızda istediğiniz canlılığı tablolarla ve diğer malzemelerle verebilirisniz. Böylece kısa sürede değişen tercihlerinizi de uygulamış olursunuz.

Duvar kağıdı kullanmayı düşünüyorsanız bu hevesinizi tek bir duvar üzerinde almanızı tavsiye ederiz.

Minik bir giyinme odası oluşturmak için sıklıkla kullanmadığınızı fazla odayı değerlendirebilrisiniz. Ardiye, ikinci tvalet vb. Bu alanları kapatıp kıyafetlerinizi, ayakkabılarınızı koyabileceğiniz bir açık dolaba dönüştürerek hem şıklığı hem de kolaylığı sağlamış olursunuz. Duvara çakacağınız çiviye elbiselerinizi asabilir, duvarlarına açık dolap çakarak daha fazla fonksiyon elde edebilirsiniz.

 

Şaşırtmacalarla Dikkatı Boyuttan Uzaklaştırın

Eğerstüdyo eve sahipseniz ve mutfağınız küçükse, şık fikirleri dikkatı küçük olmasından ziyade farklı olmasına çekebilirisiniz. Örneğin şık bir avize ile bütün dikkati aydınlatmaya çekebilirsinizi.

Odanızı daha geniş gösterecek aynalarla da istediğiniz göz yanılsamaları oluşturabilirisiniz. Özellikle kadınların vazgeçilmezi aynalar dar alanlarda tercih edilebilecek en doğru seçim.

Depo olarak kullandığınız yerleri arttırıp gereksiz tüm eşyaları kaldırmalısınız. Böylece boş alan artacak ve eviniz olduğundan daha büyük duracak. Artı olarak az eşya dağınıklığı da önlediği için göz kalabalığına da çözüm olmuş olacaktır. Çok kullandığınız, nokta atışı eşyalardan vazgeçmeyin eklemeler yapmayın.

 

Renklerle Gelen Farklılık

Feminen renklerden tarafsanız yani pembe, lila, fuşya mor gibi renkler kullanmak istiyorsanız bunu bütün evinizde uygulayıp boğulmaktansa tek bir alan veya tek bir eşyaüzerinde uygulamak en mantıklısı. Örneğin tek bir duvarı koyu pembeye boyayabilirsiniz veya yastıklarınızda fuşya rengini tercih edebilirsiniz.

Halılarınızı sade seçmeniz, banyo veya mutfağınızıküçük boyutlu seramiklerle döşemeniz ferahlığı sağlamanız için diğer önemli ip uçları.

 

Kalabalık Görüntüden Kaçının

Stüdyo eve sahipseniz mümkün olduğunca sade bir hava yaratmanız gerekecek. Zevkiniz doğrultusunda elbette detayları renklendirebilrisiniz fakat ışıltılı, simli, parlak renkler ve kumaşlar tercih etmeniz evinzi daha yorucu ve rüküş gösterecektir.

Bu gibi dikkat çekici detayları sınırlı alanlarda kullanmalısınız.

 Canlı bitkiler ve çiçeklerle doğallığı, ferahlığı ve yüksek enerjiyi yakalayabilirsiniz.

 

Küçük dairelerde en çok dikkat edilmesi ve bir anda havayı değiştirmesi mümkün olan konu aydınlatma. Şık avizeler, abajurlar doğru aydınlatmayı da sağlarsa odanızı geniş de gösteririr, aydınlık da büyük de... Bu yüzden tavanınızı yüksek gösteren ahizeli lambaları seçmelisiniz.

Duvarlarınızdan olabildiğince yararların. Açık dolaplar, raflar ile fonksiyonel dekorasyonda evinize yenşlik katabilirsiniz. Asacağınız rafları ister mutfakta, şster banyoda kullanarak eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler