Bu yıl evlerde renk cümbüşleri yaşanacak

Bu yıl evlerde renk cümbüşleri yaşanacak

Bu yıl evlerde renk cümbüşleri yaşanacak

 

2018 yılında mekanlarınızı yenileyerek bambaşka mekanlar haline dönüştürebileceğiniz yüzlerce renk var. Renk seçiminde göz önünde bulundurulması gereken bir çok detay var. Özellikle iç mekanlarda ruh halinizi en iyi yansıtacak veya kurtulmak istediğiniz duygu selinden sizi kurtaracak tonda boyalar kullanmanız psikolojiniz üzerinde inanılmaz etkiler yaratabilir.

Modayı yakından takip edemiyorsanız ve hangi rengi seçeceğinize karar veremediyseniz işte size 2018 renk trendleri.

Kimi geleneksel, kimi modern bir çok renk arasından seçilen renklerle evinizi gönül rahatlığı içinde yenileyebilirsiniz.

/resimler/2018-6/27/1239226897559.jpg  /resimler/2018-6/27/1240021585861.jpg

 

Zirveden Esintiler: Dağ Yeşili

2018 yılında yeşil severlerin emin olduğu bir konu var. O da artık yeşilin tonu. Duvarlarınızı dağ yeşili tonuna rezerve edin. Diğer detaylarda yeşilin farklı tonlarını da bir arada kullanarak harika bir oturma odası meydana getirebilirsiniz.

 

 

Her Zaman Asil ve Şık: Kahverengi

Alışılagelen nötr tonlara bir başkaldırı rengi artık kahverengi. Bir çok kişinin sıradanlıktan sıkılığı ve kahverenginin çeşitli tonlarını evlerinde kullandığını bilmenizde fayda var.

 

 

Lacivert Hala Zevkin Simgesi

Evin herhangi bir yerindeki herhangi bir duvara uygulayabileceğiniz kadar geniş kullanım alanı bulabilen lacivert 2018´de yine gözde olmaya aday

 

 

Bir Güç Simgesi: Gül Kurusu

Artık cinsiyetçi çağrışımlar yerine güç çağrıştıran bir etkiye sahip olan gül kurusu insanlarda pek çok duyguyu uyandırabilme gücüne sahip. 2018´de güçlü ruh hali gül kurusu ile elde edilecek gibi görünüyor.

 

 

Açık Hava: Açık Mavi

Gökyüzünü ve temiz havayı simgeleyen açık mavi tonları etrafınızdaki duvarları kaldırmak adına iyi bir seçenek. Tüm mekanlarında genişlik hissi yaşamak isteyenler için.

 

 

Sıcak Ortamlar için Sıcak Beyaz

Sakin ve kremsi beyaz özellikle deri döşemeli odalarda harika bir görsel şölen sunabilir. Ayrıca sarının alt tonlarıyla da mükemmel uyumu sayesinde mutfakta tercih edilebilir.

 

 

Gevreksi Bir Saflık: Saf Beyaz

Saf beyaz herhangi bir mekanı bir ressam tuvaline döndürür. Odayı beyaza boyadıktan sonra üzerinde içinde artık istediğinizi yapabilirsiniz. Sınır sadece yaratıcılığınız. Saf beyaz ışık yansıtma özelliği ile küçük mekanların daha büyük görünmesini sağlayabilir.

 

 

Gerçek Bir Seremoni: Gerçek Kırmızı

Geleneksel ama çok etkili. Göz alıcı bir kırmızı ile tadamayacağınız duygu yok. Odalarınızın bazı bölgelerinde gerçek kırmızıya yer verecek farklı duyguları bir arada yaşama şansını elde edebilirsiniz.

 

 

Taze ve İç Gıcıklayıcı: Kobalt Mavisi

Kobalt mavisi ferahlatan göz alıcı bir vurgu hissi uyandırır. Parlak yüzeylerde kullanabileceğiniz mavi tonu ile sabah kahvelerinizi içebileceğiniz harika bir buluşma noktası yaratabilirsiniz.

 

 

Lüksün Sembolü: Havyar Siyahı

Kömürden siyahından daha siyah bir renk olan havyar siyahını gri tonları ile harmanlayarak asil bir duruş elde edebilirsiniz. Mobilyalarınızda keskin zıtlıkta renkler kullanmanız mekanınızın vuruculuğunu arttırabilir.

 

 

Tek Duvar Rengi : Turkuaz

Turkuazı kendisine uygun tonlu odalarda tek duvarda kullanabilirsiniz. Odanın diğer 3 duvarı aynı renkte olsun ama bir duvarı mutlaka turkuaza ayırın. Bu cesur detay size keyif verecek.

 

 

Doğal Zenginlik: Toprak Tonları

Hem sofistike hem de doğal bir his veren toprak tonlarını oturma odalarınıza deneyebilirsiniz. Psikolojik rahatlama için soluk tonlu kırmızılar veye yeşil desenli mobilyalarla kombin edebilirsiniz.

 

 

Yeşilin Teknolojik Şekli: Teknik Yeşil

Sadece akıllı cihazlarınızda veya ev eşyalarında değil renk seçeneklerinde de teknoloji dostu olanlar için tasarlandı. Her daim online, eğlenceli, yeni fikirleri sevenlere özel canlı bir ton.

 


Kan Şekerini Denge Tutmak İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Banyolarınızda Yetiştirmek İsteyeceğiniz Bitkiler

Orkide Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılmalı

Pırasa Çorbası Tarifi

Tatil Planı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler--

Doğalgaz Faturasından Nasıl Tasarruf Edebiliriz

Kahvaltıda tüketilecek en iyi meyveler